طرز پخت پیک نیک بورک ترکیه

طرز پخت پیک نیک بورک ترکیه

طرز پخت پیک نیک بورک ترکیه

Piknik Böreği

Malzemeler

2 paket üçgen yufka

200 gr beyaz peynir

200 gr kaşar

2 orta boy patates

Pul biber

Karabiber

Nane

Kekik

Kızartmak için yağ

💢 Hazırlanışı

Patatesleri rendeleyip çiğ olacak peynir ve baharatlarla iyice karıştırıyoruz.

Ben kaşarı dilimledim isteyen rendeleyip katabilir .

Yufka 2 kat olacak iç harçtan koyup kenarları içine kapanık şekilde rulo yapıyoruz .

Yufkanın ucunu su ile ıslatıp yapıştırıyoruz .Açılmasın diye bol kızgın yağda kızartıyoruz .Afiyet olsun.

طرز پخت پیک نیک بورک ترکیه

✅ بورک پیک نیکی

 

💢 مواد لازم :

2 بسته خمیر یوفکا مثلثی

200 گرم پنیر سفید

200 گرم پنیر پیتزا

2 عدد سیب زمینی متوسط

فلفل پودری

فلفل سیاه

نعناع

آویشن

روغن برای سرخ کردن

 

💢 طرز تهیه :

سیب زمینی ها را رنده کرده و با پنیر و ادویه جات خام به خوبی مخلوط می کنیم.

من پنیر پیتزا را خلال کردم ، شما می توانید آن را رنده کرده و اضافه کنید.

خمیر یوفکا را در 2 لایه ملات داخلی قرار میدیم و لبه هایش را به داخل بسته و آن را به شکل رول در می آوریم.

نوک خمیریوفکا را با آب خیس کرده و میچسبانیم. آن را در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم تا باز نشود.

نوش جان !

 

 

🔻 Hazırlayan ve çeviren

🔺 عــلــیــرضــا رمــضــانــے

💠 بــا مــا پــیــشــگــام بــاشــیــد .


آموزش خصوصی بصورت تضمینی زبان ترکی استانبولی با استاد رضا عباسی مولف 4 عنوان کتاب آموزشی ترکی استانبولی ، مولف دو عنوان پکیج آموزش ترکی استانبولی ،

آموزش مکالمه ترکی استانبولی فقط با سی جلسه

09126703297

درباره استاد رضا عباسی

 

آموزش از راه دور با پکیج های آموزشی گرامر و مکالمه استاد رضا عباسی ، اولین و برترین متدهای آموزش ترکی استانبولی

پکیج آموزش ویدیویی گرامر های زبان ترکی استانبولی بر اساس کتاب هیتیت

پکیج آموزش مکالمه زبان ترک استانبولی با جدیدترین متدهای آموزشی

دانلود کتاب های آموزشی ترکی استانبولی ، منابع صوتی و تصویری آموزشی ، داستانهای ترکی استانبولی و هزاران منابع دیگر ترکی استانبولی وارد لینک زیر شوید:

محصولات آموزشی ترکی استانبولی


اینستاگرام ترکی استانبولیتلگرام ترکی استانبولی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *